Un grup european de mercenari pornesc in cautare de pulbere neagra in China, dar dupa un atac al unor banditi si al unor fiare monstruoase, numai William si camaradul sau Tovar supravietuiesc. In timp ce scapa din mainile mostrilor, ei sunt capturati de generalul Shao, comandantul Lin Mae,de strategul Wang si armata acestora.

Ei ajung intemnitati in Marele Zid, dar aici il cunosc pe europeanul Ballard, care a fonst intemnitat 25 de ani in acest zid, tot pentru ca a inceput sa caute pulberea neagra pentru a se imbogati. Curand ei afla ca soldati de acolo sunt antrenati pentru a se lupta cu niste monstri numiti Taotie care ataca oamnei o data la 60 de ani. Acesti soldati sunt ultima rezistenta care apara capitala. Cand armata sufera un atac masiv al acestor hoarde, William il ajuta pe generalul Shao sa lupte cu acesti monstri.

Atacuri val dupa val are acestor besti mirifice ameninta zidul iar cautarea lui dupa averi se transforma intr-o aventura eroica, ajungand intr-o armata de razboinici extraordinari, care se lupta cu bestii ce par de neoprit.